Pentru că îmi plac provocările, am ales să răspund uneia dintre cele mai interesante și o să povestesc cum mi-aș „amenaja grădina sau balconul”.

Nu mă pricep într-ale grădinăritului, recunosc, nu sunt cea mai bună gospodină, dar mă descurc, aș intra în panică dacă s-ar defecta ceva în casă dar, când vine vorba de relaxare în propriul cămin, ma implic cu toată dragostea, cu toată dăruirea pentru a găsi noi mijloace de a-mi îmbunătăți confortul și, de fiecare dată, dau dovadă de inventivitate.

Pentru că locuiesc la bloc, nu am foarte multe posibilități de a-mi extinde teritoriul, din păcate. Dar cum Provident e acolo „Când este important pentru mine”, cu suma de numai 500 de lei pe care mi-o oferă în acest scop, o să vin  cu o idee pentru îmbunătățirea spațiului meu, implicit, a confortului meu. Nu sunt pretențioasă dar, ca orice om, după o zi aglomerată, tot ce îmi doresc în momentul în care intru pe ușă, este să am un spațiu de relaxare numai al meu, în care să uit de restul lumii, să mă deconectez, un refugiu. Și mă gândesc că un spațiu intim, aranjat cochet, poate reprezenta evadarea mea din cotidian, chiar la mine acasă. Așa că, balconul meu va suferi niște modificări. Și mă gândesc că trebuie să mă și reprezinte..

Cum nu este foarte spațios, n-o să-mi permit piscină, balansoar, saună,  sau alte minuni… așa că, în ideea de a fi, totuși, o zonă cochetă, plăcută, dar fără prea multe dichisuri, o să aleg un singur element care să guverneze întregul spațiu: gazon :-D. Atât! Pentru că îmi plac lucrurile simple și nu vreau să fie prea încărcat însă, pentru a da o notă de prospețime, o să amplasez o „mini cascadă”, dacă pot să spun astfel :-D,  numai pentru susurul specific și pentru că apa, reprezintă un factor de echilibru, care va alunga stresul. De asemenea, voi așeza elegant, pentru că nu trebuie să lipsească, plantele de apartament. Și așa, voi avea locul meu de liniște, relaxare, uitare, visare, evadare din cotidian. O să fie spațiul ideal în care să-mi beau cafeaua, să citesc o carte, să scriu sau, pur și simplu, să nu fac nimic; să fiu numai eu cu mine. 🙂

Până atunci, gâza mea, asemenea lui Costin, se pregătește pentru transformarea locului preferat..

10155816_1130737250285534_6992865821762564560_n 11065789_1130737130285546_2953406204713823473_n ghhj

În timp ce eu îmi visez evadarea din cotidian…

mosaic-cascade gazon-synthetique-balcon5130a49cc5bbe

Tu cum ți-ai amenaja grădina sau balconul? Provident vine și cu idei!

Pentru că e acolo „când este important pentru tine”!