Tags

, , , ,

Doamnelor, domnișoarelor, domnilor! Iată ce vă anunț în jurnal, în calitate dublă: de prezentator al știrilor, dar și de mesager al Douglas România:

Și mă bucur că sunt eu cea care aduce veștile bune! Da, exact așa cum ați înțeles, Douglas România ne ajută să facem lucruri frumoase în preajma sărbătorilor de iarnă. Mai exact, prin campania “Beauty of Giving”, lansată în 23 noiembrie, cel mai mare retailer european de cosmetice și parfumerie ne oferă șansa să contribuim la îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer. Cum? Este foarte simplu. Tot ce trebuie să facem este să trecem pragul magazinelor Douglas și să cumpărăm paleta de machiaj Like! Douglas donează 10 Lei Asociaţiei Little People pentru fiecare paletă Like vândută, până la 20 decembrie 2015.

ff987b3cb8

De asemenea, să nu uitați, în fiecare dintre magazinele Douglas din România, există câte o cutie de donații pentru programele de suport psihosocial al pacienților și supraviețuitorilor de cancer pe care Asociația Little People le implementează în România și Moldova. Obiectivul îl reprezintă atingerea sumei de 35.000 de lei pe întreaga durată a campaniei, obiectiv care, și cu ajutorul nostru, poate fi atins!

Am mai spus și repet că nu promovez lucruri în care nu cred. Susțin campania inițiată de Douglas și, de aceea, vă invit și pe voi să vă alăturați, să facem lucruri frumoase în preajma sărbătorilor! Împreună cu Douglas România, să fim mai buni! Să ne îndreptăm gândurile către copiii și tinerii bolnavi de cancer și, împreună, prin “Beauty of Giving”, să aducem zâmbete de sărbători! 🙂

M. 

P.S. Btw, v-ați gândit ce așezați sau vreți să găsiți în ghetuțe sau sub brad? 😀