Tags

, ,

IMG_20150926_130540

Încep cu o poză de la job. O poză-n care vedetă este zâmbetul laaarg. 🙂

Este cunoscut faptul că prezint știri și, în această meserie, întotdeauna, zâmbetul trebuie să fie unul impecabil. Dar nu asta voiam să spun. Voiam să îți dezvălui, de fapt, responsabilul pentru zâmbetul meu de toate zilele. Dar, te rog, continuă să citești numai dacă vrei și tu un zâmbet perfect, strălucitor, alb și, mai ales, sănătos!

Vrei, știu! 😀

Ei, bine, „vinovatul” este Dental Praxis! O clinică modernă, ce te întâmpină cu servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate la prețuri extrem de accesibile, având aparatură modernă și materiale de ultimă generație, care îți vor satisface toate exigențele.

Din primul moment în care pășești în clinica stomatologică, descoperi un ambient relaxant și prietenos, ești înconjurat de profesioniști dedicați, care îți pun la dispoziție cele mai importante inovații în domeniu. Aici, tu ești în centrul atenției!

144_1200_1200_0  153_1200_1200_0

Cum îți spuneam mai sus, vei fi de-a dreptul încântat de nivelul și calitatea tratamentelor disponibile, totul la prețuri mai mult decât accesibile. În plus, au și reduceri menite, de asemenea, să-ți aducă zâmbetul pe buze. Spre exemplu, un aparat dentar fix costă acum doar 1699 lei, ci nu 2000, cum este prețul lui inițial.

Fără titlu

Odată ajunși la Dental Praxis, pacienții profită de o altă reducere însemnată: acum, pentru albirea cu laser, ei plătesc doar 899 lei, față de 1900. Între noi fie vorba, nu e de ratat! 😀

Pe de altă parte, chiar dacă vii cu celebra „teamă de dentist”, vei descoperi că cele mai „horror” tratamente se vor transforma în cele mai calde zâmbete. De pildă,  nici extracțiile dentare, la Dental Praxis, nu mai sunt ce au fost. Ambientele primitoare ale clinicii stomatologie, echipamentele profesionale și tehnicile de ultimă generație transformă aceste proceduri într-un fel de plimbări la cabinetul stomatologic. Vei fi surprins! 😀

dp

Să nu uit! Doamnelor și domnișoarelor, dacă vă doriți să păstrați aspectul tânăr al feței și, totodată, să afișați un surâs cât mai armonios, tot la Dental Praxis trebuie să veniți!  Indiferent dacă este vorba despre remodelarea și mărirea volumului buzelor sau despre umplerea ridurilor, specialiștii clinicii de stomatologie folosesc fiole de acid hialuronic injectabile, tratamentele lor de estetică facială fiind personalizate și studiate pentru particularitățile fiecărui tip de ten în parte.

307_1200_1200_0

Chiar dacă serviciile sunt extrem de avantajoase și din punct de vedere financiar, Dental Praxis vine în sprijinul pacienților și le facilitează plata tratamentelor în 12 rate pe lună, fără dobândă.

Mergi cu cea mai mare încredere, întrucât medicii dentiști sunt pregătiți sa răspundă tuturor întrebărilor și nevoilor tale, astfel încât să faci cea mai bună alegere în ceea ce privește sănătatea ta orală. Nu toți am fost înzestrați cu o dantură perfecta însă, din fericire, putem corecta acest lucru pentru a ajunge la acel zâmbet grozav și nu numai.

Ai grijă de sănătatea ta orală! Profită de serviciile de cea mai înaltă calitate, de beneficiile și rezultatele spectaculoase ale tratamentelor sigure efectuate de medici specialiști și, nu în ultimul rând, de prețurile extrem de accesibile pe care ți le pune la dispoziție numai clinica stomatologică Dental Praxis!

Fă-ți zâmbetul vedetă!

Ne vedem la Dental Praxis!

M. 😀