Tags

, ,

Fie că vorbim despre un parfum bărbătesc, care ne amintește de el, fie că vorbim despre primul nostru parfum, ori parfumul care ne-a făcut remarcate într-o situație memorabilă, fie că ne referim la acel parfum „celebru” pentru care ne-am cheltuit economiile, fie că vorbim despre primul parfum primit cadou, ori de parfumul purtat doar o vară, incontestabil, fiecare parfum amintește de un om drag, de un moment important, de o bucurie, un eșec, o dezămagire, o dragoste.

Fiecare parfum trezește o poveste și fiecare poveste are parfumul său, fie amar, fie cel mai dulce de pe pământ.

Dacă mi-ar cere cineva sa fac un top, în ceea ce privește primul loc, nu aș sta pe gânduri, însă, pentru celelalte clasate, as avea nevoie de timp 🙂 .. În ceea ce mă privește, începuturile mă marchează, așa încât, parfumul meu preferat are savoarea celui mai frumos început al meu. Nu, nu are legatura cu un el 🙂), ci fac referire la primul meu jurnal. În direct. Acela a fost momentul în care am făcut cunoștință cu chintesența emoțiilor mele și… cine definește cel mai bine acel moment? Esența propriului parfum, care mi-a devenit, cumva, semnatură. Și, pentru că el vorbeste cel mai bine despre mine, a venit momentul ca și eu sa vorbesc despre el, recunosc, în termeni modești… Este unic, puternic, diferit, nu are șansa să treacă neremarcat, este o esență caldă, intensă, rafinată, îndrazneață, sofisticată, condimentată, care trezește instinctul..

În același timp, conferă feminitate, eleganță, încredere, siguranță, senzualitate, mister. Este extrem! Fie te îndrăgostești de el, fie îl detești pentru că, e drept, e un parfum destul de greoi, însă asta il face sa fie purtat doar de o personalitate puternică. Indubitabil, este un masterpiece cu o persistență amețitoare. Eh, și acum, pentru ca ți-am stârnit curiozitatea, alaturi de video-ul de mai jos, care reprezintă începutul meu în media, din urma cu 5 ani, îți voi dezvălui și numele parfumului  meu-semnătură care, atenție, nu are legătura cu brand-ul pentru că nu eticheta, sticla ori prețul, ci esența este cea care ne definește!

P.S: Parfumul tău ce spune despre tine?

M.