Tags

, , , ,

Ai nevoie de bani? Urgent?

Știu, când ți-e lumea mai dragă, rămâi fără resurse materiale… Oricui i se poate întâmpla.

Jurnalist de meserie, nu-mi scapă nicio noutate și cum veștile bune repede circulă, mă bucur să fiu eu cea care vă face cunoștință cu Telecredit! Poate unii dintre voi știu despre ce anume vorbesc dar, pentru cei care nu au aflat încă, Telecredit confirmă vorba românească celebră conform căreia „prietenul la nevoie se cunoaște”. Cum? Foarte simplu! Telecredit este acolo când tu ai nevoie de… ei, bine, tocmai de bani! Nu vorbim de brokeri sau alt gen de intermediari, ci de creditori direcți.

După cum spuneam, vorbim, de fapt, de prietenul la care nu îți este rușine să apelezi. Printr-un împrumut sigur și rapid, comod și extrem de simplu, ai banii direct în portofel! Mai bine zis, direct pe card! 😀 Să nu uit: fără drumuri inutile, totul se întâmplă online! Poți primi până la 1500 de lei, într-un timp record. Ce trebuie să faci tu? Nimic mai simplu și rapid: din propriul cămin, intri pe https://telecredit.ro/ și:

  • Alegi suma prin deplasarea cursorului spre dreapta sau spre stânga.
  • Alegi o dată de rambursare, de asemenea, prin deplasarea cursorului spre dreapta sau stânga.

Fără titlu

  • Completezi cererea de împrumut online cu datele tale. Atenție! Din fericire pentru tine, este nevoie de ele o singură data; următoarele împrumuturi vor avea aceste informații deja completate. 🙂
  • În continuare, confirmi contul folosind e-mail-ul și SMS-ul primite. Apoi, trimiți documentele necesare în format electronic folosind Contul Tău.
  • Ultimul pas: primești aprobarea în cel mai scurt timp, iar banii îți sunt transferați în cont în aceeași zi. După cum îți spuneam: simplu, comod și extrem de rapid!

Fără titlutc

Fără comisioane și fără alte costuri ascunse, primești împrumutul într-un timp record, 100% online! Aplici ușor, ești evaluat imediat și primești banii direct în contul bancar, transferul făcându-se în aceeași zi.

Foarte important este faptul că poți primi împrumutul de la Telecredit chiar dacă ai și alte credite. Ca între prieteni. 🙂

Dacă te întrebi cum va fi returnat împrumutul, află că la fel de simplu și comod! Tot ce trebuie să faci este ca la data scadentă să îți asiguri fonduri suficiente în cont, iar suma datorată va fi retrasă prin debitarea cardului tău. Pe de altă parte, tu poți alege să plătești în conturile Telecredit prin orice alt canal de plată.

Era să uit… Dacă devii client Telecredit, vei avea multiple avantaje! Faptul că suma pe care o poți solicita va crește ori că aprobarea împrumutului se poate face imediat, fără niciun document, sunt doar câteva dintre ele!

Eh… Ți-am povestit cam mult eu. Te las să le descoperi!

Bucură-te de posibilitatea de a împrumuta bani chiar de la tine de acasă, comod, rapid și sigur! Telecredit – prietenul care e mereu online! 🙂

 

M.