549614_410526492294056_1802240447_n

Oameni buni, inteligenți și modești.

Am avut onoarea de a participa, pentru prima dată, la Adunarea Generală a Societății Naționale de Cruce Roșie din România, în calitate de reprezentant al tineretului filialei buzoiene. Au fost două zile pline, un șir de momente importante, pe care le-am trăit cu sufletul la gură.

Unul dintre cele mai însemnate, a fost acela în care Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a României a fost aleasă, cu majoritate de voturi, președinte al Societății Naționale de Cruce Roșie din România, iar dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a fost ales vicepreședinte.  

Importantul eveniment a debutat și a fost susținut de Mihaela Geoană, fostul președinte al SNCRR, au fost expuse raportul de activitate în perioada 2013 – 2015, obiectivele pentru următorii 4 ani și, de asemenea, a fost prezentată activitatea președintelui în cele două mandate.

Am stat alături de personalități din țara noastră, unite de misiunea Crucii Roșii Române. Am cunoscut oameni frumoși, oameni buni, inteligenți și, mai ales, modești, cumrar ai ocazia să întâlnești, oameni de care nu te saturi să-i asculți, să-i privești. Oameni care, dincolo de realizările importante, dincolo de gândurile generoase, de proiectele pe care le desfășoară, sunt voluntari ai Crucii Roșii. Cu toată inima, cu tot sufletul.

Am legat prietenii, am învățat multe…

Sunt mândră că am avut ocazia să fiu în mijlocul acestor oameni minunați pe care aștept, cu nerăbdare, să îi revăd!

 

Cu zâmbet,

M.