Te face frumoasă, sexy și încrezătoare! Te face fericită! Te face să te simți femeie!

Da, de această dată, vorbesc de un bărbat. De fapt, e mai mult decât un bărbat: Cătălin Botezatu! Nu mai are nevoie de nicio prezentare, așa că, o să-ți spun, direct, cu ce te surprinde de această dată! Ei bine, vara aceasta e pentru tine, femeie! Cătălin Botezatu ți-a pregătit o mulțime de surprize pe CBstore, care te vor dezbrăca și te vor îmbrăca.. ai ghicit: cum nu se poate mai BINE!

Ca să fii fashion, în trend, always IN, never out, să fii sigură că n-o să dai greș, trebuie doar să porți reducerile de pe CBstore, pe care Cătălin Botezatu ți le-a pregătit pentru acest sezon. Fie că ai un eveniment corporate, fie că ai date-ul vieții tale, fie că vrei să fii the queen of the beach ori, pur și simplu, să fii bine îmbrăcată oricând, oriunde, astfel încât să impresionezi, să nu treci neobservată, să acaparezi privirile acelui El printr-o ținută WOW, iar ele să treacă, de la invidie, la „like”, trebuie doar să pășești în magazinul online al aliatului tău no. 1 în materie de fashion! O să fii uimită de reducerile care te vor întâmpina pentru sezonul estival în care deja plutim! Pentru că, vara asta, se poartă reducerile pe CBstore!!! Fii la curent cu noutățile!

3_11 5_1492_10

Ai cei mai hot pantofi, cele mai sexy și apetisante costume de baie, cele mai interesante și practice modele de genți și, nu în ultimul rând, cei mai râvniți sneakers, la cele mai bune și accesibile prețuri, grație reducerilor de până la 30% pe care reprezentanții magazinului le-au lansat!!! Doar pentru tine și, evident, și pentru mine, vara aceasta! Dacă încă nu te-am convins, îți spun că pentru pantofii TABU, realizați din cea mai fină piele de căprioară, vei plăti cu aproape 200 de lei mai puțin!!!

untitled-2_2

Incredibil, știu.. dar să nu uit.. dacă faci parte dintre cele norocoase și l-ai găsit pe  Mister Right, există minuni și pentru el! 😀 Surprinde-l cu un cadou de la cel mai bun! Oferă-i una din cămășile concepute în stilul designerului, articole care nu se vor demoda niciodată! Ca să fii sigură că o să te iubească și mai mult, alege una care să-i reflecte personalitatea! Ai de unde alege.. Iată două modele (tot la reducere 😀 ) elegante și rafinate:

ccb82_violet_deschis  ccb86_fata

Este cunoscut faptul că, în zilele noastre, brand-ul face diferența așa că, îți reamintesc: vara asta, poți adopta ținute de calitate, de firmă, la prețuri REDUSE, extrem de accesibile!

Sunt convinsă că te-au cucerit articolele din magazinul online al celebrului designer român dar, mai ales, reducerile de nerefuzat!

Așadar, lasă te atinsă, vara aceasta, de Cătălin Botezatu! Profită de reducerile pe care ți le-a pregătit pe CBstore și fii hot&fashion tot sezonul estival! Doar un click te mai desparte de cele mai tari reduceri ale acestei veri! Nu rămâne în urmă!!!

10984605_10153312758902148_4663128894490242060_n

Cu zâmbet,

M.