E SILKN FLASH&GO LUXX, un aparat epilare definitivă complet!

silkn-flashgo-luxx

Nu știu cât vă spune numele, dar o să vă povestesc eu, dragilor, despre ce minune vorbim aici.

A avea pielea frumoasă și îngrijită e o chestiune de bun simț și respect față de noi înșine, în primul rând. În al doilea rând, tuturor ne place să fim apreciate, admirate, răsfățate, mângâiate, și nu pe termen scurt, nici pe termen lung nu prea am fi mulțumite.. așa că, vin cu o veste, cu o soluție. Se numește SILKN FLASH&GO LUXX! Nu e Mister Right, dar ne face la fel de fericite! 😀

Și acum să vă explic dar, înainte de asta,  să recunoaștem un lucru, ca să înțelegem mai bine! Pe câte dintre voi nu le ia depresia când trebuie să se… epileze? De câte ori, când vă era lumea mai dragă, v-ați dat seama că trebuie să pierdeți timp pentru îndepărtarea firelor de păr nedorite? Ș.a.m.d. Există câteva variante de eliminare a părului nedorit însă acestea sunt eficiente numai pe moment. Ca multe dintre noi, până acum, am apelat la aparatul epilator; evident, o opțiune ineficientă. Numai noi știm cât înseamnă timpul pierdut, răbdarea necesară, durerea pe care suntem nevoite să o suportăm. Și repetăm acțiunea.. cât de des se poate; că nu se poate altfel. Sau.. nu se putea; pentru că, din fericire, lucrurile evoluează! Și au evoluat într-atât încât, astăzi, putem scăpa de aceste chinuri, dragilor, DEFINITIV!

silkn-flashgo-luxx (4)

Sunt convinsă că ați auzit despre ceea ce se numește „epilare definitivă”, însă vă voi face cunoscută și cea mai bună metodă în acest sens: se numește SILKN FLASH&GO LUXX și nu este vreun OZN, ci este cea mai supermegaextraordinară chestie inventată ever! Epilează definitiv, sigur, fără bătăi de cap, durere sau iritații, lasă o piele catifelată și întinerită. De asemenea, pentru a spori nivelul de siguranță, aparatul are un senzor de piele închisă la culoare, care nu declanșează impulsul atunci când detectează pielea bronzată sau închisă la culoare, protejând astfel în orice situație.

silkn-flashgo-luxx (6)

Și pentru că nu tuturor le este la îndemână mersul la un salon care practică această metodă, cu noul aparat epilare definitivă, puteți face asta la voi acasă!

silkn-flashgo-luxx (1) silkn-flashgo-luxx (2) silkn-flashgo-luxx (3)

Am recunoscut; eu, până acum, foloseam tradiționalul epilator..; folosesc verbul la trecut pentru că intenționez să achiziționez acest OZN, această chestie minunată care o să mă scape de firele de păr nedorite DEFINITIV! (Ideea că problema aceasta capătă o rezolvare pentru totdeauna mă face la fel de fericită ca prima pereche de role primită de la mama atunci când aveam 7 ani. :D)

Cât despre preț, bineînțeles că nu este 100 de lei! N-are cum. Dar pot să spun cu certitudine că este o investiție. Dacă ar fi să calculăm vizitele la salon sau timpul, nervii, durerea de acasă, n-ați sta deloc pe gânduri. Se merită! Pentru voi, pentru că vreți să fiți niște domnișoare, doamne fine! Totodată, puteți face cadou unul din produsele de excepție pe care le puteți găsi numai aici, cu siguranța că nu veți da niciodată greș, ci veți face, astfel, o altă ființă feminină cu adevărat fericită!

Scapă de griji și redescoperă feminitatea!

 

Cu zâmbet,

M.