Tags

, , , , ,

IMG_20150416_184544

Dacă ai încredere în tine, deciziile pe care le iei, mai târziu, te vor onora!

Spunea cineva că „am fost programați să vedem viața ca pe o mare de întâmplări nefericite.” Cred, mai degrabă, că e un munte de posibilități.

De fapt, viața este o succesiune de episoade, în care fiecare are rolul principal. Din fericire, fiecare e și propriul regizor. Și regizorul e cel care hotărăște totul; de la subiect, firul acțiunii, până la celelalte personaje. Tu te-ai gândit vreodată, serios, la lucrul acesta? Că tot ce trăiești, bun sau rău, e guvernat de… tine? Pentru că tot ce se întâmplă, e numai datorită nouă sau, depinde de caz, din vina noastră. Noi acționăm, noi alegem în acel sens. Noi suntem cei care fac ca lucrurile să se întâmple, să evolueze într-o anumită direcție.

Dumnezeu, drăguțul, sigur a fost într-o dispoziție tare bună când ne-a înzestrat cu liber-arbitru, adică ne-a oferit libertatea de a alege. Totul e-n mâinile noastre. Noi controlăm tot ce trăim. Cum trăim.

valienteblog

Fă să-ți fie bine!

Dacă iubești, iubește și fă ce simți!

Dacă nu te mai regăsești într-un loc, pleacă și nu te uita vreodată înapoi!

Dacă nu te mai identifici cu oamenii din jurul tău, detașează-te, îndepărtează-te elegant!

Dacă nu-ți mai găsești locul pe scena unde altădată erai centrul universului, coboară! Renunță când nu ai pentru ce să lupți și ai să vezi că vei urca mult mai mult!

Fii așa cum simți tu să fii, nu cum îți impune societatea ori cum te influențează cei mai apropiați. Îndrăznește mai mult, dă-ți voie să depășești limite! Și-atunci ai să te cunoști, ai să te regăsești, ai să faci cunoștință cu omul din tine. Ai să te vezi cum nu te-ai văzut vreodată!

1465186_783435818349014_1839604272_n

M.