Este subțire, elegant, fin și te poate însoți oricând, oriunde! Nu te lasă la greu! E ușor alunecos, dacă nu ești atentă, îți poate scăpa printre degete, de aceea trebuie să fii extrem de atentă, în permanență! E râvnit și de femei, și de bărbați, deopotrivă. Nu ai renunța la el pentru nimic! Nu l-ai lăsa să-ți scape! Eu recunosc, nu m-aș dezlipi de el pentru că știu că mi-ar satisface toate poftele, nevoile, atât profesional, cât și personal!  Nu, nu vorbesc de Făt-Frumos, ce credeați? Mă refer aici la lucruri serioase și indispensabile în zilele noastre!

Cu sulițe și trâmbițe vă anunț că am fost cucerită de.. un supergadget; e altceva! E Samsung Galaxy Tab 4! Nu sunt subiectivă (deși sunt Galaxyaddicted), tableta aceasta chiar e altceva! Și o să vă spun și de ce. În primul rând, m-a atras design-ul elegant, întrucât nu arată ca un simplu gadget; partea din spate este din imitaţie de piele, evidențiindu-l într-un mod plăcut, este extrem de subţire şi de uşor, având finisajele rotunjite.

T230_1 (1)

Spuneam mai sus că satisfice pofte.. păi, cum altfel? Pot viziona filme, pot naviga pe internet, pot citi cartea preferată oricând, oriunde, pot stoca muzică, fotografii, în sfârșit, cât cuprinde, cardul microSD permițându-mi să extind memoria tabletei până la 64Gb; de asemenea, funcția Multi Window mă lasă să întreprind mai multe activități simultan, precum căutarea paginilor web în timp ce scriu o știre, de pildă. (Cum lucrez în presă, e ideal!!!) Totodată, recunosc, primul lucru pe care l-aș face, ar fi să instalez aplicația postului de televiziune la care lucrez, astfel încât, cum aș fi nedezlipită de tableta mea Samsung Galaxy Tab 4, să (mă) urmăresc cât de des pot 😀 .
T230_6 (1)

Să nu uit unul dintre aspectele cele mai importante.. Cum nu pot avea nimic numai pentru mine, e musai să placă și piticilor mei. Astfel că, nu aș fi recomandat ceva ce n-ar fi trecut testul și în ochii lor. Samsung Galaxy Tab 4, spre deosebire de alte gadget-uri destinate celor mari, are ceea ce se numește „modul pentru copii”: extrem de colorat, a fost conceput astfel încât să fie simplu de utilizat și ușor de controlat chiar și pentru cei mici; dar nu numai atât! E un aliat de nădejde pentru părinți prin functia Manager timp, care limitează timpul pe care îl poate petrece copilul în lumea electronică.

T230_7 (1)

Câte gadget-uri ne mulțumesc și pe noi și, în același timp, îi bucură și pe cei mici ai noștri, în egală măsură? Unul singur: Samsung Galaxy Tab 4! Pe mine, una, m-a convins! Ah, și nu numai pe mine! Gâza mea abia așteaptă să nu mai fie nevoită să se ascundă în toate colțurile casei când fură de la cei mai mari…

              Samsung Galaxy Tab 4, gadget pentru întreaga familie!

 

Cu zâmbet,

M. 🙂